OVER ONS

Wij zijn Grovell Risk & Insurance Management

Grovell Risk & Insurance Management is een onafhankelijk werkend intermediair, opgericht in 2016 door Serapio Grovell. Onafhankelijk wil dus zeggen dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij ons tot iets kan verplichten, maar we werken wel samen met meer dan 20 verschillende verzekeringsmaatschappijen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche bieden wij onze klanten op maat gemaakte professionele en deskundige advies op het gebied van verzekeringen. Naast het bemiddelen in en het geven van adviezen op het gebied van verzekeringen bedienen wij onze zakelijke relaties ook met advies op het gebied van risicobeheer. De belangrijkste risico’s die de bedrijfscontinuïteit kunnen bedreigen worden in beeld gebracht en er wordt gekeken naar praktische oplossingen. Voor het afsluiten van alle mogelijke verzekeringen en het krijgen van advies over risicobeheer kunt u bij ons terecht.

Volg ons:
Wat wij doen?

Onze missie en visie

Onze missie

Grovell Risk & Insurance Management heeft als doel MKB-bedrijven te helpen hun doelstellingen en ambities te verwezenlijken door anders om te gaan met risico’s.

Onze visie

In een tijd waar alles onpersoonlijker wordt en klanten vaak met allerlei veranderingen in de verzekeringswereld worden geconfronteerd, streven wij ernaar onze klanten de hoogste kwaliteit van onafhankelijkheid, deskundig advies en persoonlijke service te bieden. Het is ons doel ervoor te zorgen dat u volledige gemoedsrust hebt met het juiste risicoadvies en verzekeringsoplossingen afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Kernwaarden

De missie van Grovell Risk & Insurance Management wordt gekenmerkt door een viertal kernwaarden:

· Klantgerichtheid

· Kwaliteit

· Betrouwbaarheid

· Betrokkenheid

De missie en kernwaarden vormen samen het fundament van het bedrijf

Onze statistieken

Meer dan 15jaar ervaring

0 klanten in Nederland.

0 projecten afgerond

0 expert aan het werk

Support

Hoe kunnen wij u helpen

  Telefoon

  06-17010755

  Telefoon

  035-5265579

  Bezoekadres

  Floridastroom 3
  1271 CZ Huizen

  Contact

  Get our free ebook!
  How to get more sales
  Download Now